Infoliceanul 2015

Banner Infoliceanul
Galerie foto:


 

Dragi elevi şi profesori, vă  invităm în perioada 7-8 mai 2015 la Coropardo_cmykncursul  judeţean de informatică – “ Infoliceanul ”,  a XXII-a ediţie. Concursul este organizat de Liceul Tehnologic ”Avram Iancu” Sibiu, în partenerit cu firma Ropardo din Sibiu.

Anul acesta, concursul nostru va avea cinci secţiuni :

  1. Creativitate soft educaţional – programe realizate acasă şi susţinute la concurs ;
  2. Pagini web cu conţinut educaţional – programe realizate acasă, prezentate la concurs;
  3. Secţiunea de programare(C++, C# ) – aplicaţii realizate pe loc, propuse de sponsor -secţiune destinată elevilor claselor de matematică-informatică şi nu numai. Subiectele vor fi propuse de sponsor- firma IT.
  4. Prezentări PowerPoint realizate pe loc pe o temă propusă de către comisia de examinare în ziua concursului şi destinată doar elevilor claselor  IX-XI de la profilul tehnic, servicii sau resurse ale liceului tehnologic.
  5. Realizare pe loc a desenelor tehnice în Autocad, clasele  XI-XII liceu tehnologic.

 

  • Primele două secţiuni ale concursului : Creativitate soft educaţional și Pagini Web cu conținut educațional, se adresează tuturor elevilor de liceu din județ, indiferent de profilul liceului şi al claselor. Încercăm să le oferim elevilor şansa de a se împrieteni cu colegi de la alte şcoli, să ne apropiem mai mult de preocupările lor , considerând că fiecare va fi câştigător.
  • Secţiunea de programare(C++, C# ) se adresează viitorilor programatori.Pot participa de preferință elevi de la profilul matematică-informatică, dar și de la alte profile și care să cunoască programare în limbajele C++, C #( doar cod, nu mediu vizual).
  • Pentru secţiunea Prezentări PowerPoint realizate pe loc, ne-am gândit la proiecte referitoare la: combaterea violenţei în mediul şcolar, şcoala viitorului, protecţia mediului înconjurător, poluarea, sănătatea şi viaţa, combaterea consumului de droguri, sănătatea şi securitatea muncii. Vrem să le oferim elevilor de la filiera tehnologică o nouă deschidere, o şansă spre un viitor mai bun, să îi cooptăm şi pe ei în marea masă a utilizatorilor de soft şi a creatorilor de mici aplicaţii .
  • Secţiunea Desenare pe calculator se adresează iubitorilor desenului tehnic realizat pe calculator cu ajutorul programului Autocad – 2D, 3D.

Programul concursului:

JOI – 7 MAI 2015

14,00 Deschiderea oficială a concursului
14,15 – 16,00 Concursul de Prezentări PowerPoint (sala B2, etajul I)
  Concursul  de Realizare a desenelor  tehnice( laborator informatică)
16,30 – 18,00 Concursul de Creativitate soft educațional (sala B2, etajul I)
Concursul de Pagini web cu conţinut educaţional

VINERI – 8 MAI 2015

 15,00 17,30  Concursul de Programare( sala B2, etajul I)

 LUNI – 11 MAI 2015

   15,00 – Premierea câştigătorilor de la toate secțiunile concursului.


 

La proba de creativitate specificaţi denumirea programului, softul folosit la realizarea acestuia, iar  pentru a nu se ivi comentarii, aduceţi în ziua concursului şi sursa.

Înscrierile la concurs, pentru toate secţiunile se fac până luni, 4 mai 2015, ora 20,00.

Vă aşteptăm cu mult interes pe toţi, ne bucurăm de participarea voastră, de întâlnirile cu prietenii vechi şi de legarea unor noi prietenii. Vă dorim încă de acum inspiraţie, mult succes tuturor şi o răsplată pe măsură pentru cei mai buni!!!

Date de contact: Liceul Tehnologic “Avram Iancu” Sibiu, str. Movilei nr. 8.

E-mail : monica_tripon@yahoo.com, grlemn@yahoo.com

Telefoane: 0269 – 210925, 0724331017- prof. Monica Tripon.

Comisia de organizare: director, prof. Sultanu Anca- Mihaela, prof.Tripon Monica- informatică, prof. Bogdan Mircea- Autocad.


 

Site-ul concursului Infoliceanulhttp://infoliceanul.ro/

149 total views, 1 views today